02 231 5064 Linnankatu 13 aB 25, 3 krs 20100 Turku

Myyntituotteet

CCS

ccs

Dermalogisesti testatut CCS jalkojenhoitotuotesarjan tuotteet ovat lempeitä, mutta tehokkaita. Kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Ei sisällä säilöntä- tai lisäaineita, eikä tuoksuja, vaan pelkästään aineosien omat tuoksut mm. eukalyptysöljy. Pakkaukset ympäristöystävällisiä, eikä kehittelyyn ole käytetty eläinkokeita.

Saatavana mm. jalkavoide, kovettumiin ja ihon halkeamiin tarkoitettu voide, erilaisia jalkakylpyaineita, käsivoide.

Allpresan

alpresan

Tuotesarja sisältää eri ihotyypeille ja käyttötarkoituksiin kehiteltyjä vaahtovoiteita sekä tehokkaan yökäyttöön kehitellyn jalkavoiteen. Ainoa vaahtovoidesarja joka ei sisällä säilöntä -eikä väriaineita. Täysin lisäaineeton ja tuoksuton. Pakkaukset ovat ympäristöystävällisiä. Vaahtovoiteen koostumus on pehmeä ja nopeasti imeytyvä, mutta tehokas. Siksi erityisen suosittu kesäkäytössä. Voidemainen tuote on erityisen suosittu psoriasisihon hoidossa sekä vaikeista kovettumista kärsivien asiakkaiden keskuudessa.

Voide  ja muut hoitotuotteet valitaan aina yksilöllisen tarpeen ja ihotyypin mukaan, jolloin saavutetaan paras mahdollinen tulos. Kaikki voiteet ja hoitotuotteet soveltuvat myös diabeetikoille.

Apuvälineet ja kevennystuotteet

Myynnisssä myös erilaisia varpaan suojia – ja oikaisijoita sekä apuvälineitä jalkojenhoitoon mm. jalkojenpesuun.

Pohjalliset

Saatavana jalan asentoa tukevia sekä korjaavia tehdasvalmisteisia pohjallisia sekä iskua vaimentavia pehmeitä Poron pohjallisia, jotka tehdään hoitolassa asiakkaan jalan tarpeita ja kokoa vastaaviksi. Lisäksi mm. erilaisia kantasuojia plantaarifaskiitista kärsiville.

Kaikki tuotteet valitaan yksilöllisesti ja niiden käyttöön opastetaan.

Yhteystiedot

Jalkaklinikka Digitus

Susanna Häkkinen
Jalkojenhoidon AT, Lähihoitaja, Jalkojenhoidon osaamisala

Linnankatu 13 aB 25, 3 krs
20100 Turku

Puh. 02 231 5064
Sähköposti: susanna.hakkinen@wippies.fi

Aukioloajat

Ma-pe 8-17
Sopimuksen mukaan myös muina aikoina.